Söndagen den 17e november medverkar vi på en samling under Globala veckan i Vätternkyrkan, Vadstena. Temat kommer att vara torka och vatten.

Globala veckan Vadstena. Som hjorten längtar, Vätternkyrkan.Under våren 2019 kommer vi att medverka på flera håll med olika slags föreläsningar.

Först ut kommer en presentation av miljöarbetet på Dahlströmska gården. Det blir Sofia som pratar om detta på Ljungsbro bibliotek måndagen den 25e mars.
På lördag samma vecka medverkar vi båda på den stora Earth Hour-konserten i Vadstena Klosterkyrka. Sångerskan Irma Schultz och multiartisten Anders Linder kommer att framträda och vi själva bidrar med betraktelser och bilder.
Den 6e maj, kl. 19.00 kommer vi medverka vid en inspirationskväll kring klimatfrågor i Skärblacka missionskyrka.I samarbete med Sensus bjuder vi in till en studiecirkel vi kallar Lev inom planetens gränser med start 27 februari. Varmt välkommen med din anmälan!

Söndagen den 18e november är ni varmt välkomna att besöka en samling med rubriken ”Tidsfönster”. Det blir en betraktelse i ord, ton och bilder om klimatkris och tidsperspektiv. Platsen är Vätternkyrkan i Vadstena.

Sedan våren 2018 är det B&B vi driver, Dahlströmska gården rum och frukost, KRAV-certifierat på den högsta nivån. Det innebär att minst 90% av allt vi serverar är ekologiskt. Läs gärna mer på KRAVs egen hemsida.

KRAV

Med en vision i pepparkakshusform önskar vi er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt hållbart År. Pepparkakshuset föreställer Dahlströmska gården men med en blomstrande växtrundel mellan husen (som ännu inte finns i verkligheten).

Dahlströmska gården som pepparkakshus

Den 24e november 2017 är du varmt välkommen att lyssna på våra tankar om klimat, hopp, ansvar och mycket annat.